27 Mayıs 2015 Çarşamba

2014-2015 Sezonu biterken aklımda kalanlar!

2014-2015 Sezonu biterken aklımda kalanlar!
     
Aslında son üç aydır defalarca yazmak istedim ama bir türlü elim gitmedi 12 günde kaybedilen şampiyonluğun ardından bu tip bir yazı yazmak aslında hiç hoşuma gitmiyor ama yazamazsam da içimde patlayacak gibi iyisi mi bir güzel içimi dökeyim.

     Bilic'e bize iki yıldır izlettiği göze hoş gelen, umut veren ve bu sefer olacak gibi değişik ve romantik düşüncelere kapılmamızı sağlayan yönetimi için sonsuz teşekkürler önün ve yolun hep açık olsun. Ama ısrarla Türk yardımcı istememesi ve bence bundan kaynaklandığını düşündüğüm kendi yükselttiği çıtanın altında kalam durumunu da hoş görmek imkansız.

     Şöyle düşünün futbol iklimini bilmediğiniz bir ülkede takımınıza istediğiniz oyunu oynatabilmek ne kadar önemli bir artı olsa da o ülkeyi iyi tanıyan bir asistan, danışman ya da yardımcı ile çalışmamakta o derece bence büyük bir eksidir.

     Yönetim'e gelince her yeni seçilen yeni yönetim gibi onlarda onu değiştireceğiz, profesyonel olacağız gibi beylik laflar ettikten sonra 29 yıllık ahir ömrümün futbolla geçen 15 yıllık kısmında ki tüm Beşiktaş yönetimleri gibi aynı hatayı yaptılar her şey güzel giderken ilk tatsızlık, olumsuzluk ya da benzeri durumda hemen tüm yetkileri başkan da toplayıp menajerlerin oyuncağı oldular.

Sonuç olarak Bilic gidiyor Beşiktaş yine vasat yönetim desen o kadar umutsuz vak'a ki ilk fırsatta hemen seçime gitmek için nerede ise can atıyorlar.

Yeni bir başkan Beşiktaş'ı kurtarır mı? Büyük ve hatta kocaman bir H A Y I R !

Neden diyecek olursak muhtemel adayların isimlerini şöyle bir aklımızdan geçirmemiz yeterli olur sanırım;
1-Fikret Orman 
2-Serdal ADALI
3-Ahmet Nur ÇEBİ

     İçlerinde en mantıklı ve sempatik gelen sayın Çebi olmasına karşın onunda profesyonel yöneticilere karşı olan tutumu (Önder Özen'le yaşadıkları fikir ayrılıkları hala hafızalarda unutmadık onlar her ne kadar yok öyle bir şey deseler bile Önder Özen'nin yerine bir yıllık süreçte kimsenin gelmemesi ve kimsenin adının dahi geçmemesi bunun bence en büyük kanıtı) ortada.

Sonuç olarak Beşiktaş'ta her şey yine aynı eski tas eski hamam değişen sadece isimler. Baki kalan ise taraftarın yaşadığı hüzün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder