3 Haziran 2015 Çarşamba

Kadın Basketbol takımımızın yeni transferi: Nadezhda Grishaeva!


Blogun adı her ne kadar 'Ara sıra futbol' olsa da sporun her türlüsünü seven ve izlemeye çalışan bir spor sever olarak gönül verdiğim Beşiktaş'ın Kadın Basketbol A takımı için yaptığı yeni transferi de yazmak istedim.


Nadezhda Grishaeva kimdir?



2 Temmuz 1989 Rusya doğumlu olan Nadezhda Grishaeva, 195 cm boyunda olup power-forvet ve pivot pozisyonlarında görev almaktadır. Rusya Milli Takımı’nda da görev alan ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele etme başarısı gösteren yıldız basketbolcu daha önce; BC Moscow, Chevakata, Sparta&K Vidnoe Moscow, Arras, Dynamo Moscow ve son olarak da Dynama Kursk takımının formasını giymiştir. 


Grisheaeva ile 1 yıllık bir kontrat yapılmış genelde basketbol dünyasında zaten bu tip kısa süreli anlaşmalar yapılır.

Türk spor basınına eleştiri;

İstisnalar kaideyi bozmaz ama spor basınını şu tutumunu hiç beğenmiyorum transferden çok Nadezhda Grishaeva'nın mankenlik yaparken çekilmiş resimlerini büyük büyük paylaşmaları hiç hoş değil sonuçta ülkemize bir manken değil uluslararası düzeyde milli bir sporcu transfer olmuştur bunu magazin figürü haline getirmek zaten seviye noktasında çok aşağılarda olan spor haberciliğimizin durumunu ortaya koymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder