25 Ocak 2015 Pazar

Falcao'nun kalbi!

Falcao'nun kalbi!
Falcao'nun kalbi!


John Andres iki yıldır uygun kalp bulunamadığı için haya mücadelesi veriyordu Andres'in iki yıldır verdiği mücadele mutlu bir şedilde son bulurken bu büyük mutluluğu sağlayan ünlü  Kolombiyalı golcü Radame Falcao da bir kez daha gönülleri fethetti.


Kolombiyalı John Andres'a iki yıldır uygun donör bulunamadığı için kalp nakli yapılamıyordu. Oğlunun durumuna bir çözüm bulmak için çareler arıyan Andres'ın annesi Sara Fernandez önce Falcao'nun babasına oradan da Falcao'ya ulaştı.

Falcao'nun kalbi!


Falcao durumdan haberdar olup sosal medya hesaplarından çağrı yapmasının ardından 10 gün için de hem de Andres'in yaşadığı şehir olan Medellin'de nakil için uygun kalp bulundu.

Falcao'nun maddi bir katkısı var mı yok mu bilmiyorum ama nedense haberi ilk gördüğümde acaba işin içinde maddiyat var mı diye düşünmedim değil ama ortadan resmen bir dram var eğer Falcao gibi popüler bir ismin katkısı olmasa aynı şehirde uygun bir kalp olmasına rağmen bu nakil gerçekleşmeyecek ve iki yıldır yaşam mücadelesi veren John Andres verdiği mücadeleyi sadece duyarsızlık sebebi ile kaybedecekti.

Biz ne zaman neden bu kadar duyarsız bir topluluk olduk böyle insan milleti olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder