11 Ocak 2016 Pazartesi

Muhammet Demir'in Trabzonspor'a transferi üzerine!

Muhammet Demir'in Trabzonspor'a transferi üzerine!
Muhammet Demir'in Trabzonspor'a transferi üzerine!

Gaziantepspor'un 24 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Demir kulübünden yapılan açıklamaya göre Trabzonspor'a transfer olacak gibi görünüyor.


Muhammet Demir'i çok dikkaetli bir şekilde takip ediyorum dersem yalan söylemiş olurum ama Bursaspor'dan Gaziantep'e olaylı bir şekilde geçtiği günden beri uzaktanda olsa takip ettiğim bir oyuncudur ve bence ligin vasat'ın üzerinde oyuncularından bir olarak sayılabilir. Sakatlık yaşamadığı sürece ortalama 20 maç 10 gol gibi bir ortalama ile oynayabilen bir oyuncu için bence geç bile kalmış bir transfer ama Trabzonspor doğru adres mi hayır ben oyuncunun menajeri olsam Muhammet Demir'in İstanbul'un sorunsuz ve sistem takımı olma yolunda çok yol kat etmiş takımlarından İstanbul Başakşehir ya da Kasımpaşaspor'u tercih etmesi yönünde uğraşırdım. 

Muhammet Demir Trabzonspor'da oynayabilir mi?

Kalite olarak mevcut Trabzonspor kadrosunda rahatlıkla rekabet edebilecek bir oyuncu olmasına rağmen kulübün yıllardır içinde bulunduğu kaos ortamı ve gereksiz şişkin kadroda formsuzluk veya sakatlık yaşar ise kaybolup gitme ihtimali çok fazla gibi görünüyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder