4 Aralık 2015 Cuma

Mustafa Denizli ile Galatasaray tekrar başarılı olabilir mi?

Mustafa Denizli ile Galatasaray tekrar başarılı olabilir mi?


Mustafa Denizli Türk futbol piyasasında hangi takımın başına gerekli imkanları vererek getirirseniz size dönemsel bir başarı yakalaması en muhtemel hoca diyebilirim. Risk almaz, fantazi yapmaz, sonuç odaklı hareket etmez, hayalperest değil gerçekçidir. 

 

Mustafa Denizli ekstra hedef sevmez yıl onun için tek bir hedef vardır oda şampiyonluk Beşiktaş'ta ki çifte kupalı sezonu bence tamamen bir rastlantıdır.

 

Galatasaray'a gelince sanırım son yıllarda gördüğüm en acemi yönetici topluluğu bu yönetimin kadrosunda hiçbir sebep yokken ve her türlü kötü durumda bile sorumluluğu üstüne alan Hamza Hamzaoğlu'nu hiçbir elle tutulur neden yokken sözleşmesini fesih edip yolları ayırmak doğrusu hiçte akıl karı değil.

 

Mustafa hoca aslında lig devam ederken bir takımın başına geçmeyi pek sevmez zaten Beşiktaş dönemi hariç hiçbir zaman da bu şekilde takım çalıştırmamıştır. Çünkü hedefi baştan koyup ona göre stratejisini ve programını yapıp sadece koyduğu hedefe ulaşmak için efor harcar. 

 


Başarı gelir mi ortalama bir avrupa liginde böyle bir hamle yapsanız başarı imkansız derdim ama burası Türkiye ve oynadığınız lig Türkiye Ligi olunca her türlü olasılık göz ardı edilmeden değerlendirilerek yorum yapılmalı yoksa çokça yorumlarınızda hedefi tutturamazsınız. Tamda bu sebepten en azından Galatasaray'ın devre arasında yapacağı transferleri görmek de yarar var diyerek Mustafa Denizli, Galatasaray'da başarılı olabilir mi sorusunu daha sonra başka bir yazıda cevaplamak üzere şimdilik cevapsız bırakıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder