24 Haziran 2015 Çarşamba

Atınç Nukan, RB Leipzig transferi üzerine!

Atınç Nukan, RB Leipzig transferi üzerine!
Atınç Nukan, RB Leipzig transferi üzerine!

Beşiktaş'ın son 3 yıldır maddi imkansızlıklar sebebi ile yürüttüğü transferde genç futbolculara yönelme taktiği bu sezon yavaş yavaş meyvelerini veriyor. Hem görsel hem yazılı basında Beşiktaş'ın genç oyuncularının hemen hemen hepsine transfer teklifi geldiği yazılıp, çiziliyor. Peki bu Beşiktaş açısından iyi mi, kötü mü?

Atınç Nukan genç bir savunmacı her ne kadar çok fazla profesyonel maçlarda izlemesek de Alman takımlarının scout ekiplerinin radarına takılmış bir kere hatta bir ara B.Dortmund'un da adı geçti ama devamı gelmedi şu sıralar ise Alman 2.ligi ekiplerinden RB Leipzig takımının adı Atın Nukan transferinde ciddi ciddi geçiyor. Transfer olur olmaz bilmiyorum ama bence bu transferin iki ayağı var.

Birinci ayak henüz ülkemiz için çok genç bir yaş (21) diyebileceğimiz bir yaşta Atınç talibinin ikinci ligden olması sebebi ile kafası karışık deniyor ama bence hemen gitmeli ve şansını denemeli çünkü ne rotasyonda ne ileri ki yıllar için Beşiktaş kadro planlamasında bu haliyle Necip'ten fazlası olamaz.


Transferin ikinci ayağında ise Beşiktaş var, Fernandes ve Quaresma transferlerinde yağılan hata tekrarlanmamalı ve kim ama her kim olursa olsun değerini bulan herkes satılmalı unutulmamalı ki mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu yani her futbolcunun yeri dolar hemde öyle bir dolar ki eskisinin adı bile anılmaz yakın tarihe bakalım isterseniz Quaresma ve Fernandes'i şuanda anan var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder