19 Ocak 2015 Pazartesi

Ronaldo'nun ödülü kazanması çok saçma!


Ronaldo'nun ödülü kazanması çok saçma!
Ronaldo'nun ödülü kazanması çok saçma!

"Üst düzey futbolda, bireysel yetenekleri kupalar ile süslemek gerekir. Bur açıdan baktığınız zaman, FIFA Ballon d'Or ödülünün iki sene arka arkaya, kupa kazanamayan ve ekstra işler yapamayan bir oyuncuya verilmesi çok saçma. Bundan iki sene önce Bayern Münih, kazanabileceği bütün kupaları kazandı. Ödülün Cristiano Ronaldo yerine Toni Kroos'a veya herhangi bir Bayern Münihli oyuncuya verilmesi gerekiyordu. 2014 yılında Toni Kroos yine takımı adına önemli bir oyuncu oldu ancak finale çıkan üç arasında bile kendisine yer bulamadı"

      Aslında bire dönemin efsane futbolcularının yaşadığımız futbol sezonların yıldızlarını küçümseyen demeçlerine alışığız ama iş Messi ve Ronaldo gibi yıldız kelimesinin bile kifayetsiz kaldığı adamları eleştirmeye gelince bir hadi canım sende dememiz gerekiyor sanırım.

      Hollandalı efsane Johan Cruyff Ballon d'Or ödülünü iki yıldır üst üste gösterdiği insan üstü performansla kazanan Ronaldo'ya karşı tutumu sanırım insanı aklına ilaçlarını almayı mı unuttu acaba sorusunu getirmiyor değil.

Acaba eski efsaneler sırf unutulup bir köşede kalmamak için mi veriyorlar bu tür demeçleri ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder