25 Ekim 2014 Cumartesi

Sahi ne oldu bu bizim futbol direktörü?

Sahi ne oldu bu bizim futbol direktörü?
Sahi ne oldu bu bizim futbol direktörü?

Tarih 16.07.2014 Beşiktaş Kulübünün futbol takımının başına futbolun tek sorumlusu olarak 22.05.2013 tarihinden itibaren getirdiği futbol direktörü Önder Özen'in istifa ettiği gününü üzerinden yaklaşık 3,5 ay geçmiş ve o koltuk hala boş.


Eğer hala bu koltuk için ciddi ciddi bir araştırma yapılıyorsa amenna ama yok takım iyi gidiyor demek ki biz böyle de başarılı olabiliyor muşuz düşüncesi akıllarda belirmeye başladıysa vay halimize.

Neden çünkü takımın şu an ki performansının ve gelişiminin bir plan ve programlama dahilinde olmamak için gerçekten bu işlerden hiç anlamamak gerekiyor dikkat ederseniz takımı taşıyan oyuncuların bir çoğu geçen sezon ki kadrodan devam eden oyuncular yani planlamanın içinde olan ve gelişen oyuncular. Ama planlayıcı yok acaba var olan plana uyuluyor mu yoksa ''kervan yolda düzelir'' mantığımı yeniden takıma hakim olmaya başladı.

İşlerim dolayısıyla artık medyaya çok hakim değil olur da bu yazıyı okuyanlardan birinin konuyla ilgili bilgisi varsa lütfen paylaşsın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder