27 Eylül 2014 Cumartesi

Beşiktaş-Eskişehirspor maçı öncesi!

Bugün 27 Eylül 2014 günlerde Cumartesi Spor Toto Süper Ligi 2014-2015 sezonu 4.hafta maçları dün oynan ve Galatasaray'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan Galatasaray-Sivasspor maçıyla başladı.


Bugün ise Beşiktaş-Eskişehirspor maçı var sahada olması beklenen takım kadroları şöyle;

Beşiktaş: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Pedro Franco, Necip Uysal-Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan-Demba Ba.

Eskişehirspor: Ruud Jorge BOFFIN, Kamil Ahmet ÇÖREKÇİ, Berkay Tolga DABANLI, Birol PARLAK, Kaan KANAK-Adewole Raheem LAWAL, Hürriyet GÜCER, İbrahim SISSOKO, Erkan ZENGİN-Ömer ŞİŞMANOĞLU, Rogelio Gabriel Funes Mori

Maç saat 20:00'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak Passolig uygulaması ile zaten ciddi anlamda seyirci desteği kaybedilmesinin yanında İstanbul'da hafta sonu etkili olması beklenen ve sabah saatlerinde başlayan ara ara sağanak yağış sebebiyle maça seyirci ilgisinin bir hayli az olacağını düşünüyorum.

Maçla ilgili bir ön yorum yapacak olursam Beşiktaş ideal kadrosu ile sahaya çıkıyor diye biliriz. Eskişehir'in kadrosu ise geçen yıla göre ciddi anlamda değişmiş zaten ilk üç haftada aldıkları sonuçlara bakınca (1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet) sağlıklı bir yorum yapmak zor olacak. Beşiktaş'ın görünen tek dezavantajı olan seyircinin maça ilgi göster(e)memesi Eskişehirspor'un en büyük avantajı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder